VDN
SÄLJER min FOTOKONST

- Jag gör Poetiska tavlor. Stundtals med surrealistiska inslag och eller med toner av olika valörer. ”Allt” börjar förstås med en ide. För att få någorlunda ordning i mina utövningar har jag som stöd till å från, olika teman, som tex ”Speglingar & reflexer”, ”Glas KLART ” etc, etc. Men improvisationer är en stor del av hur jag kommer framåt i mitt bild skapande. Att ljuset + färg & form är viktiga delar för mig, syns ganska tydligt i mina verk.

VIKTIGT = alla tavlor är numrerade å signerade på backsidan. Då det trots denna digital värd vi nu lever i, är varje tavla lite individuell. Det är en hel del hantverk, som ger detta, innan en tavla är leverans klar. SÅ mindre varianter måste kunden alltid acceptera.

Upplagor: Internationell standard tillämpas ; dvs max 30 ex / tavla. Numera är dock upplagorna ofta klart lägre.

Standard levererar jag tavlorna, monterade på 1600 g kartong. Alltid med en skyddande plastfolie som bild skydd.
Detta då glas oftast ger reflexer. Kund som vill komplettera med glas, kan göra så, men där PP saknas behövs en luft spalt.

Artikel numren börjar med 3 bokstäver + löpnummer. ARS anger att tavlorna levers med metall ram i silver färg & svart PP ARV & ARN med vit PP å samma metall ramar i silver färg. ( Nilsen metall ramar i silver, är standarden )

Storlekar : tavlor i A-R & KA serierna :
- Ram måtten 40 X 50 cm
- Bild storlek ca A 3 , + Passepartout
- Monterade tavlor UTAN ram & PP kan levereras.
Övriga storlekar, resp. monterade på olika andra underlag som Alu, Forex , Glas etc. offereras
OBS : samtliga mått är ca, mindre variationer förkommer alltid !

- Hoppas att även DU ska trivas med mina verk !
Hälsningar från
kåre frenning
oktober 2021