UtställningarGalleri Rääf
Edsvik konstcentrum
Xpo september Stockholm
Moderna museèt Stockholm
Galleri Kontrast
Kulturhuset Stockholm
Plaisiren, Hässelby slott
Haga Konstsalong
Fullersta Konsthall


Tekniska nämndhuset Stockholm
S:t Görans sjukhus
Galleri Adolfsson
Bygdegårdarnas Riksförbund
Rosenhill Galleri
Zetas Botaniska trädgård


Grekland
Gallery Vlassis, Tessaloniki.

Rumänien
Moderna Museet, Muzeul de arta Uniunea Artistilor Plastici din Iasi Romania.

Poland
Adi Art Gallery, Lodz. Witkacy Theatre, Zakopane. Labyrinth Gallery, Krakow. The 4th International Art Forum, Lodz

Holland
Stadsmuseet i Goda

Jag är medlem av Huddinge Konstnärsklubb sedan 2003, Det är ett gemenskap för konstnärer i Huddinge som stöder varandra och visar sina konstverk i olika utställningar. Huddinge konstnärsklubb ligger på den gamla Fullersta Gårds flygel i Huddinge.

Recensioner
Två recensioner av den legendariske fotografen och bildanalytikern Rune Jonsson, som också varit verksam som lärare på Konstfack i Stockholm under många år, gör mig speciellt stolt. Jag citerar därför utdrag av

Recension 1999 ”Naturen som färg- och formupplevelse. Men det finns en annan form av naturfotografering som Kåre Frenning praktiserar. Här är landskapet/växligheten utgångspunkten för ett subjektivt bildskapande som bygger på ljuset som stämnings- skapande och formgivande komponent, spelet mellan varma och kalla färger och ett mycket medvetet utnyttjande av de optiska effekterna. Bilder där slutprodukten inte är en dokumentation av ett naturavsnitt utan mer en personligt utformad rärg och formupplevelse. Genom ett uppövat seende och en behärskning av kamerans möjligheter lyckas kåre skapa en bildvärd som inte kan upptäckas utan kamerans hjälp.”

Recension 2001 ”kåre frenning som Bildmakare”. ”Fotografen Christer Strömholm brukar säga att fotografens ljuskänslighet är lika viktig som känslan för kompositionen. En okänslig ljusbehandling kan förstöra en i övrigt riktigt tänkt bild. kåre frennings stilleben vittnar om en driven känsla för ljuset – både som formgivande och stämningsskapande faktor. Ofta utnyttjar han det befintliga ljuset, men med relexskärmar eller speglar ger han oss en helt ny och oväntad bild av ett till synes alldagligt motiv. Ibland når han rent surrealistiskt resultat.

"Kåre är en poetisk bildskapare, med surrealistiska inslag och alltid med estetiska och konstnärliga värden"
Stefan F Lindberg
Fotograf, fotografilärare, författare.

"Kåre spelar musik med sina bilduttryck"
Rune Jonsson
Fotografilärare, fotograf.